VIXX

VIXX

Tuesday, 31 December 2013

Good Bye 2013,Hello 2014





Olla & Assalammualaikum...

Lamo den x hapdate kat blog ni.Biase la.dh name pon pemalas so,x boleh nk mengharap sgt la.Btw,x lame lagi akan menjelang TWO-OH-ONE FOUR!(2014).Well,x sangka saya akan jadi bdk2 FORM 2.Time flew so fast.(entah btol ke x.)Rase mcm sblom ni jadi 12,skrg jadi 13 and x lame lagi akan jadi 
F-O-R-T-E-EN!
Sgt sekejap mase berlalu.. :'(
Well,for me 2013 x la best sgt tp saye jumpe ramai org.Thn ni best la jgk sebab saye dpt the best birthday gift from my family.=).Thn ni saye berubah sgt2.Agak2 2014 nanti saye berubah lagi x??Hmm...arap2 berubah menjadi seorang yg lebih baik and jadi lebih friendly.Saye dh ade azam tp azam 2013 pon ade yg x tercapai,inikan pula azam 2014.agak2 azam 2015 pon mesti x tercapai..Saye memang seorang yg x bersemangat tinggi utk mencapai sesuatu.Hmm..kene ubah my personality.Azam 2014 ialah..:-

1)Lebih banyak bercakap di skola.(saye memang seorang yg pendiam.:p)

2)Nk belajar bersungguh-sungguh

3)Jadi seorang yg lebih berfikiran positif.

Tu je la.btw,lg 10 minit nk TWO-OH-ONE-FOUR!*scream*.
Tp sebenarnye x jerit pon.Hehe...Saye rase next year saye x aktif blog dh kot.tp mungkin skit je la sebabnye,saye malas sgt2.Tp x pe nanti saye akan rajinkan diri utk tulis di blog.Btw,dh 1 thn lebih saye ade Blog!WooHoo!Haha...padahal blog ni buat oleh saye pade 9 Oktober two-oh-one-two!
Dh la.saye stop dulu ye.Dh x tau nk sambong ape.Btw,TWO-OH-ONE-THREE IS DAEBAK!Which mean 2013 is the best!So,I think 2014 must be the tougher year.Ye la nk kene aktif dlm kokurikulum and sports.Kalau x aktif x boleh la nk dpt markah for PBS.=(
Dh la.Assalammualaikum.Selamat Tahun Baru to all my readers!