VIXX

VIXX

Friday, 1 May 2015

Diubahsuai






 
Assalamualaikum and Olla!

Dh bulam 5 dh. .Rase mcm sekejap sgt.PT3 dlm bulan Ogos dh ujian lisan.Bulan 

oktober baru pekse btol2 punye.Ala....mase dh x banyak.Sedihla mcm ni.    
               
Apa2 pun,Pekse bulan mac agak mengecewakan jgk la.Skrg ni dh masok bulan Mei.Dlm beberapa minggu lg nk cuti.Yay!



   .
                                   Tp sebelom cuti tu ade Exam pertghan tahon.





Ni yg malas ni.Rase mcm baru je abis exam Mac dh kene jwb exam Mei.Ape boleh buat.Inilah kehidupan seorang pelajar.Sebenarnye nk bgtau yg blog ni akan diubah suai.


 DIUBAH SUAI?But Why?Hehe....sebab saje.X de la.Nk tgk gamba2 mane yg rase mcm akan menambah dosa akan dibuang berserta post die skali.Maksodnye yg x berfaedah akan dibuang ke dlm ....pikir la sendiri.Org dh malas nk pikir.Jd,mungkin akan ade perubahan pd blog ni.Sebenarnye nk tuka die punye blogskin tp x de mase la nk bukak laptop pastu kene bukak google pastu kene bukak image la blogger la pastu nk bukak blogkin punye la.Aigoo..Banyak btol keje.Jd,untok memudahkan keje,kite biar je mcm ni nanti bile dh abis PT3 baru la tuka.(Kalau rajin la).And latest news about me is saye dh pindah skola.Yay!Haha...sbb skola tu lg dkt ngan umah.Best skola ni.Mcm2 program die ade utk meningkatkan bilangan pelajar utk mendapat straight A's dlm PT3.Tp setiap skola pon ade mcm usaha tersendiri utk meningkatkan pelajar straight A's kan.Ape2 pon,sampai sini je la dulu.Mungkin akan tulis lg  bile blog ni dh berhabuk berdebu baru akan update something.Haha...x leh la nk update setiap mase sbb malas nk bukak laptop.Jd tolong belikan laptop satu.Baru boleh update                                                           setiap mase.Hehe....


So,that's it for now.Assalamualaikum and Bye2. 

Tolong doakan kejayaan saya dan rakan2 yg akan menghadapi PT3 pada tahon ini.Thank you. ;)